top of page
logo.png

Elektrische mobiele ketels bewijzen hun nut als tijdelijke energiebron voor je vloerverwarming en doen je chape sneller drogen.

Uw chape werd uitgevoerd maar er is nog geen operationele verwarmingsinstallatie of de huidige verwarmingsinstallatie is defect. 

Met onze mobiele elektrische ketels kan u uw vloerverwarming opstarten of kan er warm water door uw radiatoren worden gestuurd. Bovendien is het ook mogelijk om met onze mobiele ketels de temperatuurcyclus / opstartcyclus van de vloerverwarming in uw chape te doorlopen.

Hierdoor kan de vloerder sneller starten met de betegelingswerken en verliest u geen kostbare tijd in uw bouwproject. Doordat u de chape in de kern verwarmt, zal de chape volledig uitdrogen. Het tot in de kern droog zijn van de chape is zeer belangrijk bij plaatsing van parket, epoxy, kurk, gietvloeren, ...

Het type van ketel wordt bepaald enerzijds door de grootte van de ruimtes en anderzijds door de beschikbare elektrische voeding. Aansluitslangen en eventueel verlengkabels zijn beschikbaar bij het huren van onze mobiele ketels.

gretel-3kw.png

Ter vervanging van de warmtepomp of CV-ketel.

€ 12,00/dag inclusief btw

Schermafbeelding 2022-01-06 om 10.44.13.png
gretel-15kw.png

Ter vervanging van de warmtepomp of CV-ketel.

€ 20,00/dag inclusief btw

Schermafbeelding 2022-01-06 om 10.44.13.png

Bij de installatie van vloerverwarming heeft de vloer tijd nodig om uit te harden. Gedurende die droogperiode kun jij je verwarmingsinstallatie dus nog niet gebruiken. Dan is een elektrische mobiele ketel dé oplossing. Dit tijdelijke toestel sluit je eenvoudig aan op de al geplaatste verwarmingsbuizen van de vloerverwarmingsinstallatie. Zo verwarm je je huis alvast én slaag je erin om de chape bij de kern te verwarmen en sneller te doen drogen. Een droge chape is een must wanneer je de chape achteraf afwerkt met parket of een niet-dampdoorlatende vloerafwerking zoals giet- of epoxyvloeren.

gratis-advies.png

GRATIS EN EERLIJK ADVIES

Bij ons kan u rekenen op meer dan 10 jaar expertise. Hierdoor profiteert u mee van onze ervaring die we hebben opgebouwd doorheen de tijd. 
Contacteer ons makkelijk en ongedwongen via What's App. We zijn bereikbaar op late uren, zaterdagen, zondagen én feestdagen. 

> Contacteer ons via WhatsApp

besteprijsgarantie.png

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Bij ons kan u een ruim assortiment bouwdrogers, verwarmingen en ventilatoren huren aan de scherpste prijs
Vraag gerust advies. Onze experts helpen u steeds meezoeken naar het beste en meest voordeligste droogpakket.

> Bereken mijn voorstel op maat

recenies.png

ENKEL TEVREDEN KLANTEN

Kwaliteit, stiptheid en een service op maat staan bovenaan onze lijst van prioriteiten. 
Snel geleverd en geplaatst! 

> Lees wat onze klanten vinden

snel-geplaatst.png

KWALITEIT, STIPTHEID EN EEN SERVICE OP MAAT, VOOR MINDER GAAN WE NIET!

Vandaag contact opnemen en morgen al kunnen opstarten. Snel geleverd en geplaatst! 

Advies nodig? Onze experts helpen u steeds meezoeken naar het beste en meest voordeligste droogpakket.

> Bel ons vandaag nog

reviews.png
review1.png

Super service! Prima werkende en perfecte toestellen!
Bij het huren van een bouwdroger steeds de correcte info en uitleg. Je krijgt zelfs de juiste stroomkabel en het opvangreservoir mee. Vriendelijke eigenaar die altijd stipt op tijd is! Ik huur er met plezier de volgende keer opnieuw een bouwdroger.

review2.png

Vergelijk de prijzen maar eens met een van de grotere bouwmaterialenverhuurders en je weet direct genoeg.

Look no further...

review3.png

Via Google uitgekomen bij Bouwdrogerverhuur Limburg. Dieter gaf advies op maat van onze nieuwbouw en we konden dezelfde dag al opstarten. Zeer correcte prijs, goed materiaal en bij vragen kregen we snel -en vooral duidelijk- antwoord.

bottom of page