top of page

Ontdek de droogkracht van de DryFast DF400F Bouwdroger
Als je bezig bent met bouw- of renovatiewerkzaamheden, weet je hoe belangrijk het is om een droge en veilige werkplek te behouden. Hier komt de DryFast DF400F bouwdroger om de hoek kijken. Met zijn indrukwekkende capaciteit en efficiënte werking is deze bouwdroger een echte gamechanger voor professionals en doe-het-zelvers.


Ideaal voor waterschade en bouwprojecten


Of je nu te maken hebt met waterschade of simpelweg een bouwproject snel wilt afronden, de DF400F biedt de oplossing. Deze bouwdroger wordt veelvuldig ingezet bij het drogen van appartementen en andere middelgrote ruimtes, waardoor je verzekerd bent van een snel droogproces.


De DF400F heeft een capaciteit van maar liefst 75 liter per 24 uur, wat betekent dat het vocht snel en effectief uit metselwerk, chape of pleisterwerken wordt afgevoerd. Dit maakt het de perfecte keuze voor middelgrote ruimtes tot 400m³.


Flexibele verhuurvoorwaarden


Bij ons huur je de DF400F al voor €5,00 per dag, inclusief BTW. Bovendien profiteer je bij een huurperiode vanaf één maand van een gratis ventilator, wat het droogproces nog verder versnelt. De minimale verhuurperiode bedraagt 7 dagen, waardoor je flexibel kunt inspelen op de behoeften van je project.


Waarom kiezen voor de DryFast DF400F?


  • Snelle Vochtverwijdering: Versnelt het droogproces van metselwerk, chape of pleisterwerken.

  • Grote Capaciteit: 75 liter per 24 uur.

  • Veelzijdig: Geschikt voor zowel waterschade als bouwprojecten.

  • Kostenefficiënt: Slechts €5,00 per dag inclusief BTW.

  • Extra's: Gratis ventilator bij huur vanaf 1 maand.Met de DryFast DF400F bouwdroger zorg je voor een efficiënte en effectieve vochtverwijdering, wat essentieel is voor een succesvol bouw- of renovatieproject. Dankzij de flexibele verhuurvoorwaarden en de uitstekende prestaties van deze bouwdroger, ben je altijd verzekerd van de beste resultaten.


Klaar om aan de slag te gaan? Bezoek onze website voor meer informatie en huur vandaag nog de DryFast DF400F!

Comments


bottom of page